Home > Aanbiedingen

Aanbiedingen

Ontdek onze nieuwe bureaustoelen – Klaar voor gebruik en tegen speciale prijzen!

Goed nieuws! Wij hebben in Apeldoorn een selectie ergonomische bureaustoelen staan, die weg mogen tegen onweerstaanbare prijzen. En het beste van alles? Ze zijn allemaal al in elkaar gezet, klaar om direct te gebruiken.
Omdat ze al gemonteerd zijn, kunnen we ze niet meer verzenden en daarom mogen ze weg met grote korting.

Deze bureaustoelen hebben eerder gediend als demonstratiemodellen, zodat veelal bedrijven, een keuze konden maken, welke bureaustoel het beste bij hen past. Al deze bureaustoelen zijn in nieuwstaat, klaar om uw werkruimte te verrijken.

Alle bureaustoelen hebben 5 jaar garantie.

Ontdek het comfort en de kwaliteit van onze bureaustoelen tegen speciale prijzen. Maar let op: omdat niet alle modellen altijd beschikbaar zijn, vragen we u vriendelijk om van tevoren even te bellen om te informeren naar de beschikbaarheid. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we het perfecte model voor u klaar hebben staan.
En maak u zich geen zorgen over het vervoer. Deze bureaustoelen zullen gemakkelijk in de auto passen, zelfs in een compacte mini!

Wacht niet langer en geef uw werkruimte vandaag nog een upgrade met onze premium bureaustoelen. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze showroom in Apeldoorn!

Telefoon 055 203 204 6 Mail info@bensbureaustoelen.nl Locatie Halstraat 9 - 7321AG Apeldoorn

KvK: 63008165
BTW NL: NL8550 52 004 B01
BTW BE: BE0721.437.696

Nederlands en Belgisch factuur beschikbaar