Home > Over Ons

Over ons

Bens Bureaustoelen, al meer dan twee decennia lang zijn wij een vertrouwde naam op de business-to-businessmarkt. Met al meer dan 40 jaar ervaring in de verkoop van bureaustoelen, een uitstekende service, 100% betrouwbaarheid en veel terugkerende klanten, kunt u er bij ons van op aan, dat úw zitcomfort bij ons bovenaan staat.

Onze specialiteit? Onze uitgebreide collectie bureaustoelen, die al vele tienduizenden kantoren in Nederland, België en Duitsland hebben verrijkt. Met een focus op ergonomie en comfort, bieden wij een breed scala aan bureaustoelen die voldoen aan de hoogste eisen voor zowel professionele kantooromgevingen als thuiswerkplekken. Elke bureaustoel is grondig getest en gecertificeerd, met een gegarandeerde garantie van minstens 5 jaar. Intussen bestaat ons assortiment uit 50+ uitvoerig geteste bureaustoelen, en daar zijn wij enorm trots op! Daarbij staan we nooit stil en voegen we regelmatig nieuwe modellen toe aan ons assortiment. Op deze manier heeft u altijd de beste kwaliteit in huis of op het kantoor voor een vriendelijke prijs. 
Zodoende is Bens Bureaustoelen uitgegroeid tot een stevig merk. Met Italiaanse ontwerpers enerzijds en een kwaliteitsproductie anderzijds is aan alles gedacht.

Zeker de laatste jaren is de aandacht voor ergonomisch (thuis)werken sterk toegenomen. De bureaustoelen van Bens Bureaustoelen voldoen allemaal aan de ergonomische eisen van de ARBO, en het merendeel van de modellen ook aan het EN1335 certificering. De hoge eisen die wij stellen zien wij terug in de populariteit van onze bureaustoelen.

Wij bieden uitstekend en betaalbaar zitcomfort voor kantoor, maar ook zeker voor thuis werkplekken.
Hoe fijn is het dat u geconcentreerd kunt werken en u zich, aan het eind van de dag, nog steeds lichamelijk fris en actief voelt.
Met ons ruime assortiment houden u en/of uw collega’s het probleemloos 8 uur per dag uit op onze bureaustoelen. Het gebruik van hoge kwaliteit materiaal en uitgebreide testprocedures vormen de basis. Tot op de dag van vandaag zijn dit de pijlers van ons bedrijf. Het doel is namelijk het maximaliseren van het zitcomfort. Op zo’n manier dat het uw productiviteit vergroot en de kans op blessures vermindert.
Wij zijn er voor u met een ongekend online assortiment, slimme oplossingen en goede ideeën.
Komt u er niet uit?
Onze enthousiaste medewerkers staan altijd klaar om u te helpen, met een luisterend oor én een goed humeur. Mochten er na een grotere of enkele aanschaf nog aanpassingen nodig zijn voor uzelf of één van uw medewerkers staan we altijd klaar om samen tot een geschikte oplossing te komen, zodat iedereen van ons zitcomfort kan genieten. Benieuwd wat we nog meer voor u en/of uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk gesprek!

Welkom bij Bens Bureaustoelen, waar comfort, kwaliteit en tevredenheid samenkomen.