Assortiment

Prijs:

Kleuren:

Materiaal rugleuning:

NEN-1335, ARBO normering:

Zitdiepte verstelling:

Met hoofdsteun:

Een ergonomische bureaustoel bij rugklachten

Of het nu gaat om rugklachten te voorkomen, te verlichten of op te lossen, is een juiste ergonomische bureaustoel en houding noodzakelijk. Zitten is sowieso niet goed voor ons lichaam. Daarom is een ergonomische bureaustoel die precies op de juiste plaatsen ondersteuning geeft noodzakelijk. Onze bureaustoelen zijn door specialisten ontworpen, die met alle aspecten van het menselijk lichaam in het achterhoofd, de vorm van de bureaustoelen ontwerpen en de instelmogelijkheden. Bij het ingebruik nemen van uw ergonomische bureaustoel moet u met een aantal aspecten rekening houden om tot de juiste instellingen te komen. Zie hiervoor onze adviezen: Bureaustoel instellen in 6 stappen.

De gezondheidsvoordelen van ergonomische bureaustoelen voor lage rugpijn

Investeren in een ergonomische bureaustoel voor rugklachten betekent investeren in uw welzijn. Een ergonomische bureaustoel voor lage rugpijn is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden waar het nodig is, waardoor u zich kunt concentreren op uw werk zonder afleiding van pijn. Kies voor een ergonomische bureaustoel van leer voor een duurzame en stijlvolle toevoeging aan uw kantoor. Deze stoelen bieden niet alleen verlichting van rugklachten, maar verbeteren ook uw houding en productiviteit. Met een ergonomische bureaustoel neemt u een stap naar een gezondere werkdag.

Een groot assortiment aan luxe ergonomische bureaustoelen van leer met hoofdsteun

Bens Bureaustoelen biedt een diversiteit aan luxe ergonomische bureaustoelen die zowel stijl als comfort belichamen. Onze ergonomische bureaustoel van mesh biedt ademend vermogen en flexibiliteit, ideaal voor lange werkdagen. Voor degenen die extra ondersteuning wensen, is onze ergonomische bureaustoel met hoofdsteun de perfecte keuze. Elke luxe ergonomische bureaustoel in ons assortiment is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en ergonomie. Of u nu kiest voor een ergonomische bureaustoel van mesh of leer of een model met of zonder hoofdsteun, bij Bens vindt u de ultieme combinatie van luxe en ergonomisch design.

Ook voor een ergonomische bureaustoel van mesh met lendensteun en verstelbare armleuning bestelt u bij dé bureaustoel expert

Bens Bureaustoelen staat voor kwaliteit en comfort. Een ergonomische bureaustoel met hoofdsteun biedt een extra ondersteuning voor uw nek, terwijl een ergonomische bureaustoel met verstelbare armleuning zorgt voor een ontspannen houding van uw armen en schouders. Niet te vergeten, de ergonomische bureaustoel met lendensteun die de natuurlijke kromming (‘S’ vorm) van uw wervelkolom ondersteunt. Bij Bens vindt u een ergonomische bureaustoel die niet alleen comfortabel is, maar ook bijdraagt aan een gezondere werkhouding. Bestel nu en ervaar het zelf, u heeft altijd 30 dagen om te proberen!

Bestel vandaag nog uw ergonomische bureaustoel voor thuis of op kantoor!

Bent u klaar om de stap te zetten naar een ergonomische bureaustoel voor thuis of op kantoor? Ergonomische bureaustoelen voor rugklachten zijn een klik verwijderd. Met onze ergonomische bureaustoel van leer kunt u tot 8 uur comfortabel zitten. Neem contact op voor persoonlijk advies, maak kennis met onze keuzetool, of stuur ons een bericht per telefoon of mail. Kies voor Bens en ervaar het ultieme comfort van een ergonomische bureaustoel om 8 uur op te zitten. Bestel nu en werk beter vanuit huis of op kantoor.