Webshop

Prijs:

Kleuren:

Materiaal rugleuning:

NEN-1335, ARBO normering:

Zitdiepte verstelling:

Met hoofdsteun:

Bureaustoelen kopen bij Bens Bureaustoelen

Bij de aanschaf van een nieuwe bureaustoel, bent u bij Bens Bureaustoelen op de juiste plek. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verkoop van ergonomische bureaustoelen. Het is belangrijk dat u een goede bureaustoel koopt om lichamelijke klachten te voorkomen. Een goede stoel is niet alleen goed in te stellen, maar past ook bij uw specifieke gebruikssituatie. Onze klanten hebben ondertussen al ruim 450.000 stoelen bij ons afgenomen, waarbij we ruim 2 decennia ervaring hebben. Wanneer u een bureaustoel koopt bij Bens, bent u verzekerd van goede kwaliteit. We geven dan ook standaard 5 jaar garantie.

Wanneer u een nieuwe bureaustoel wilt kopen vraagt u zich misschien af waarom het belangrijk is om een goede bureaustoel te kopen, hoe u een die herkent, of dat een goedkope bureaustoel al voldoende is. En voordat u een bureaustoel online bestelt; hoe kiest u de juiste?

Het belang van een ergonomische bureaustoel

Het is belangrijk dat uw verstelbare bureaustoel de nodige ondersteuning biedt aan uw rug, nek en armen, zodat u een comfortabele zithouding ervaart tijdens uw gehele werkdag. Een ergonomische stoel geeft voldoende ondersteuning voor het menselijk lichaam. Dit is belangrijk omdat het menselijk lichaam niet geschikt is om langdurig te zitten. Wanneer u langdurig in een verkeerde houding zit, kan dit bijvoorbeeld voor rugklachten en nekklachten zorgen.

De bureaustoelen van Bens zijn ontworpen met de ergonomie van de mens als basis. Ook werken we samen met gerenommeerde en gespecialiseerde ontwerpbureaus, zoals bijvoorbeeld Hans Thyge & Co design studio.

Waar kunt u op letten wanneer u een nieuwe bureaustoel aanschaft?

Wanneer u een nieuwe bureaustoel gaat aanschaffen kunt u letten op de volgende belangrijke punten:

  • Ergonomie: Een goede bureaustoel moet ergonomisch ontworpen zijn om uw lichaam op de juiste plaatsen te ondersteunen en de juiste houding te bevorderen.
  • Verstelbaarheid: Kijk of de stoel verstelbaar is in hoogte, rugleuning, armsteunen en zitdiepte, zodat deze aangepast kan worden aan uw lichaamsvorm en grootte.
  • Zitcomfort: Het zitvlak moet comfortabel zijn, zelfs voor langere tijd. Een goed zitvlak heeft meestal een schuimlaag van hoge kwaliteit.
  • Materiaal: Het materiaal van de stoel moet duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Denk aan materialen als leer, kunstleer of stof.
  • Ondersteuning rug: De rugleuning moet voldoende ondersteuning bieden, vooral aan de onderrug.
  • Wielen: Zorg ervoor dat de stoel wielen heeft die geschikt zijn voor het type vloer waar u de stoel gaat gebruiken.
  • Draaifunctie: Een draaifunctie kan helpen om gemakkelijk van de ene naar de andere zijde van het bureau te bewegen zonder op te staan.
  • Prijs-kwaliteitverhouding: De prijs van de stoel moet in verhouding zijn met de geboden kwaliteit en functies.
  • Garantie: Kijk ook naar de garantievoorwaarden. Een langere garantieperiode kan wijzen op de kwaliteit van de stoel.
  • Esthetiek: Tot slot, de uitstraling moet ook passen bij de inrichting van uw kantoor of werkplek.

Het kan ook uitmaken of u een bureaustoel wilt aankopen voor op kantoor, of voor thuis wilt bestellen.

Wanneer u de bureaustoel maar een uurtje per dag gaat gebruiken, is een goedkope bureaustoel waarschijnlijk al voldoende. Maar u wilt een professionele bureaustoel wanneer u er 8 uur per dag op zit, bijvoorbeeld voor uw werk.

Goedkope versus professionele bureaustoelen

Het kopen van een professionele bureaustoel hoeft niet veel geld te kosten, zo heeft u bij ons al een bureaustoel met verstelbare armleuningen voor € 130,- (exclusief btw) te vinden. Houdt ook onze bureaustoel aanbiedingen in de gaten voor nog lagere prijzen. Het is wel belangrijk dat een bureaustoel ook van goede kwaliteit is. Als de kwaliteit niet goed genoeg is, gaat de bureaustoel waarschijnlijk eerder kapot en moet u sneller een nieuwe kopen. U kunt dus ook kiezen om direct voor een professionele bureaustoel te gaan. Hierdoor bent u zeker van kwaliteit en heeft u een duurzame oplossing.

Een professionele bureaustoel aankopen kan een uitdagende klus zijn, wanneer u niet veel tijd hebt om u goed in te kunnen lezen over ergonomische werkplekken en wetgeving zoals de Arbowetgeving. We proberen het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bij Bens. Onze professionele bureaustoelen voldoen namelijk allemaal aan de ergonomische wensen van de Arbeidsomstandighedenwet (Lees hier meer over Arbowet bureaustoelen). U krijgt daarbij standaard 30 dagen bedenktijd.

Professionele bureaustoel bestellen

Wanneer u een professionele bureaustoel gaat bestellen, is het belangrijk om te letten op de garantievoorwaarden. Dit is om meerdere redenen belangrijk, omdat het een bescherming kan bieden tegen defecten van de bureaustoel, zoals fabricagefouten. Ook kan het gebruikt worden als een kwaliteitsindicatie, zo kunt u de volgende vuistregel gebruiken: Hoe meer garantie er wordt geboden, hoe beter de kwaliteit van de stoel. Wanneer de kwaliteit namelijk slecht is, is een lange garantie niet gunstig voor de fabrikant of verkoper. Bij Bens Bureaustoelen geven we minimaal 3 jaar garantie.

Hoe kiest u de juiste bureaustoel?

Het kiezen van de juiste professionele bureaustoel hangt af van meerdere factoren, zoals uw persoonlijke situatie en wensen. Zo zijn er meerdere dingen waar u op kunt letten wanneer u een bureaustoel gaat aanschaffen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stoel met extra ondersteuning voor de rug, een extra hoge bureaustoel, een bureaustoel met armleuning, of heeft u een verstelbare stoel achter uw bureau nodig. Maar welke vloer u thuis of op kantoor heeft, beïnvloedt ook de geschiktheid van de wieltjes van deze kantoorstoel.

Een bureaustoel met extra ondersteuning voor de rug

Een bureaustoel met rugleuning kan ervoor zorgen dat u uw werkdag fysiek een stuk beter doorkomt. Het ondersteunt uw wervelkolom en diens natuurlijke kromming, wat helpt om bijvoorbeeld rugpijn te voorkomen. Daarbij bevordert het ook uw bloedcirculatie, wat niet alleen helpt bij uw algemene gezondheid, maar ook helpt met concentratie en tegen vermoeidheid.

Een bureaustoel met armleuningen

Een bureaustoel met armleuningen kan ook een positieve bijdrage hebben aan de ondersteuning van uw lichaam. Wanneer u gebruik maakt van armleuningen kunnen uw schouders en nek rusten, daarbij helpt het ook om uw rug recht te houden. Voor oudere mensen, of mensen die fysieke ondersteuning nodig hebben, is het gebruiken van een armleuning ook helpend wanneer ze uit de stoel op proberen te staan.

Let wel op dat zowel de rug- als armleuningen verstelbaar moeten zijn, zodat u ze kan aanpassen naar uw eigen lichaam.

Een verstelbare bureaustoel

Dat een bureaustoel verstelbaar is, is erg belangrijk om de stoel aan te kunnen passen naar uw lichamelijke vormen. Iedereen heeft een unieke lichaamsbouw en zithouding, maar om een ergonomische zithouding te ondersteunen, is de aanpasbaarheid van een bureaustoel zeer belangrijk.

Een verstelbare bureaustoel is ook belangrijk om te veranderen van zithouding gedurende de dag. Het veranderen van zithouding bevordert de bloedcirculatie en helpt de spierspanning te verminderen.

De juiste wielen

Voor uw specifieke situatie wilt u een bureaustoel met de juiste wielen, die geschikt zijn voor de vloer bij u thuis of op kantoor. De bureaustoelen bij Bens Bureaustoelen zijn voorzien van wielen die geschikt zijn voor elke vloer, hard en zacht.

Gelukkig hoeft u ons niet op ons woord te geloven. Kijk naar de vele goede beoordelingen die onze bureaustoelen hebben gekregen van de gebruikers. Daarnaast geven de vele uitstekende beoordelingen, die wij als Bens Bureaustoelen hebben gekregen, ook een goede indruk van wat u van ons kunt verwachten qua service. Nu en in de vele jaren die u van een Bens bureaustoel mag verwachten.

Heeft u toch nog vragen of extra advies nodig? Neem dan telefonisch of via dit contactformulier contact op met ons service team.