Welkom bij BenS kantoormeubelen

Of u nou op kantoor of thuis aan het werk bent, het hebben van een kwalitatieve bureaustoel is van essentieel belang. Wij weten wat nodig is en dat is heel wat! Zo zorgen wij samen voor een ergonomische werkplek voor uzelf en uw werknemers, waarbij lichamelijke klachten worden voorkomen én de productiviteit wordt verhoogd.

Werken moet wel leuk blijven!

Ergonomie & comfort

Een goede bureaustoel draagt bij aan een productievere werkdag. Wanneer u met de juiste houding op een goede bureaustoel zit, zal uw lichaam minder belast worden. Hiermee voorkomt u lichamelijke klachten.

Over BenS Kantoormeubelen

Met al meer dan 20 jaar ervaring en verkoop van bureaustoelen op de B2B markt, bent u bij ons aan het juiste adres voor de ultieme bureaustoel. Ondertussen zitten er in Nederland, België en Duitsland al vele blije klanten op onze bureaustoelen en vele bedrijven bestellen bij ons keer op keer. De serie bureaustoelen die we aanbieden, voldoen aan alle ergonomische eisen. Zo kunt u probleemloos gebruik maken van de bureaustoel, op kantoor of thuis. Alle bureaustoelen zijn geschikt voor harde en zachte vloeren. Ook zijn deze uitvoerig getest en gekeurd en hebben een garantie van minimaal 3 jaar.

Klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1. Heeft u vragen over onze producten, lukt het bestellen niet, wilt u graag een aanpassing op uw BTW Factuur (de standaard BTW factuur wordt automatisch gestuurd, nadat de artikelen verzonden zijn) óf wilt u wellicht een zakelijke bestelling maken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:30-16:00 op: telefoonnummer +31(0)55 203 204 6 of Email ons op:  info@bensbureaustoelen.nl. Wij doen ons uiterste best om u zo snel en deskundig mogelijk te helpen.